Werkwijzer zoekt elektrotechnici!

Categorie
Nijmegen
De arbeidsmarkt trekt weer aan en zeker in de techniek. Met name in de elektrotechniek is er veel vraag naar vakmensen. Wij vertellen je graag meer over onze vacatures.

Wat kan je doen in de elektrotechniek?

Elektrotechniek is overal; bijna alles wat we gebruiken heeft stroom nodig. Om de opgewekte stroom van de elektriciteitscentrales naar de fabrieken, machines, kantoren en huiskamers te krijgen hebben we elektrotechnici nodig.

Het werk van een elektrotechnicus kan bestaan uit de aanleg van elektrische systemen of het trekken en aansluiten van datakabels in kantoren maar ook het aanleggen of onderhouden van complete bedrijfsinstallaties in de industrie.

Werkwijzer

Werkwijzer is het oudste uitzendbureau in Nijmegen. 70 jaar geleden is Buro de Werkstudent ontstaat op de Radboud Universiteit en vandaag de dat is Werkwijzer actief in personeelsbemiddeling voor MKB Nijmegen. Wij bemiddelen op alle niveaus en disciplines. Het zwaartepunt ligt op mbo/hbo-functies en veelal in de technische sector. Werkwijzer kan bemiddelen op basis van werving en selectie, detachering of uitzenden. Dit is afhankelijk van de wensen van de kandidaat en opdrachtgever.

Schaarste

Vakmensen worden schaars. Wij merken dit ook aan de aanvragen die wij krijgen van bedrijven uit de regio. Wij zoeken op dit moment voor diverse elektrofuncties. Klik hier voor een overzicht. Wil je meer weten over deze functies? Bel dan ons kantoor 024-3226600.