Werkwijzer over het werkgeversmerk van DFDS

Categorie
Nijmegen
DFDS is een aantrekkelijke werkgever voor veel mensen. In deze blog gaan wij dieper in op het werkgeversmerk van DFDS en leggen wij jou uit waarom het zo'n geweldige plek is om te werken.

 

Werkwijzer werft personeel voor DFDS

Werkwijzer en DFDS werken samen. Werkwijzer heeft de opdracht gekregen om geschikte medewerkers te werven en selecteren voor de openstaande vacatures in de regio Nijmegen en Wijchen. Wij kennen de mensen achter de vacatures van DFDS en kunnen jou meer vertellen over het werkgeversmerk.

Wat voor bedrijf is DFDS?

DFDS is dé logistieke dienstverlener van Europa. Ze richten zich op transport en logistiek via de weg, zee en het spoor. DFDS is opgericht in 1866 en heeft in de afgelopen jaren een indrukwekkende groei doorgemaakt. Met vestigingen in meerdere landen, is DFDS één van de grootste spelers in deze branche.

DFDS heeft inmiddels meer dan 11.000 medewerkers en samen verbinden ze meer dan 20 landen met elkaar. DFDS zorgt ervoor dat Europa nooit stil komt te staan. Onderdeel worden van DFDS betekent dus impact hebben. Iedereen die bij DFDS werkt, werkt mee aan de gemeenschappelijke drijfveer: “we move for all to grow”.


Zo word jij onderdeel van de 'beweging'

Het werkgeversmerk van DFDS staat in het teken van: "Kom bij de beweging".  Er staan hierbij een aantal waarden centraal:

  1. "Wij zorgen". DFDS draagt zorg voor de veiligheid, in de breedste zin van het woord. Daarnaast vinden ze het belangrijk om goed te weten hoe klanten zich voelen. Ook dragen ze de zorg voor een goede werkomgeving voor al hun personeel. Tot slot zorgen ze ervoor een zo laaf mogelijke impact op hun omgeving te hebben. Zowel voor de directe buren als voor het milieu.
  2. "Wij bedienen onze klanten met passie". Als je passie hebt voor je werk voelen klanten dat. Door zulke details creëert DFDS een klantervaring die de verwachtingen overstijgt. 

  3. "Wij luisteren voordat we keuzes maken". Binnen DFDS werkt een heel divers team. Zowel op het gebied van achtergrond als werkzaamheden. Hierdoor zijn er veel verschillende vaardigheden. Door goed naar elkaar te luisteren kan DFDS iedere dag weer beter worden in wat ze doen.

  4. "Wij doen wat we zeggen". DFDS bouwt vertrouwen op door beloftes waar te maken. Dit vraagt om voorzichtig om te gaan met beloftes, intenties en de wijze waarop ze communiceren. Belofte maakt schuld.

  5. "Als we een probleem zien, lossen wij die op". Onvoorziene situaties of problemen verbazen DFDS niet. Ze zijn onderdeel van het werk in de transport en logistiek. Door alle dingen die er gebeuren in de wereld kan het werk van DFDS altijd veranderen. Het is belangrijk voor DFDS om problemen op te lossen en om hulp te vragen wanneer dat nodig is.

  6. "Wij leren, ontwikkelen en verbeteren iedere dag". De wereld beweegt constant. Nieuwe technologieën komen en gaan en de wensen van klanten veranderen snel. DFDS kan goed omgaan met die verandering. Door uitdagingen aan te gaan en kansen te grijpen bereid DFDS zich voor op de komende veranderingen.

 

Zo zorgt DFDS voor een goede balans tussen werk en privé

DFDS draagt zorg voor een goede balans tussen werk- en privé. Zo bieden ze flexibele werktijden en de mogelijkheid om vanuit huis te werken, waardoor jij als medewerker in staat bent om een goede balans te vinden tussen jouw werk- en privéleven. Dit helpt bij het verminderen van stress en het verbeteren van de werktevredenheid.

 

Zo laat DFDS jou gewaardeerd voelen

DFDS doet er alles aan om een positieve werkomgeving te creëren waarin medewerkers zich veilig en gewaardeerd voelen. Om dit te bereiken voert DFDS regelmatig medewerkerstevredenheidsonderzoeken uit en bieden ze van een uitgebreid pakket aan goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en vergoedingen. Maar DFDS biedt jou nog meer:

 

  1. Jij krijgt toegang tot talrijke opleidings- en ontwikkelingsprogramma's, zodat jij jouw vaardigheden kan blijven verbeteren, jouw ambities kan bereiken en jouw carrièremogelijkheden worden vergroot;

  2. Jij krijgt verantwoordelijkheid binnen je functie en betrokkenheid bij de organisatie;

  3. Jij krijgt een top werkgever en komt te werken in een internationale werkomgeving waarbij je werkt met verschillende soorten logistiek materieel verspreidt over heel Europa;

  4. Jij krijgt persoonlijke aandacht en er is oog voor jou als persoon, dus niet alleen als collega.


Dit doet DFDS voor het milieu

Duurzaamheid staat hoog op de agenda. Zo heeft DFDS een duurzaamheidsbeleid opgesteld waarmee het haar impact op het milieu vermindert. Ze hebben een programma opgezet voor de vermindering van de uitstoot van schadelijke stoffen, maar ook een programma voor energiebesparing.


Samenvatting

DFDS is een geweldige plek om te werken vanwege hun focus op veiligheid, groei- en ontwikkelingsmogelijkheden, cultuur van respect en diversiteit en de balans tussen werk en privé. Als jij op zoek bent naar een uitdagende en veelzijdige carrière, dan zit jij goed bij DFDS!

Meer weten? Bel gerust naar 024-3226600 of stel je vraag via Whatsapp aan Luc Verhoeven: 06-57419863. Luc kan jou precies vertellen welke vacatures op dit moment én binnenkort open staan.