Werkwijzer lanceert nieuw platform: Festivalwerk!

Categorie
Nijmegen
Het festivalseizoen is geopend en wij hebben een nieuw platform: Festivalwerk! Lees hier meer over ons nieuwe initiatief.

 

Wat is Festivalwerk?

Festivalwerk is DE plek waar je terecht kan als jij interesse hebt om te werken op de vetste festivals en evenementen in Nederland. Heb jij altijd al een keer willen Tappen op Lowlands, verkeerregelen bij Pinkpop, tickets scannen bij Down The Rabbit Hole, het kan allemaal!

 

Voor wie is Festivalwerk?

VOOR IEDEREEN! Het belangrijkste is dat jij interesse hebt en graag wilt werken, de rest leren wij je wel. Ervaring is mooi meegenomen en zeker welkom, maar schroom niet te solliciteren als je dat nog niet hebt. Zie jij jezelf wel werken op gave evenementen? Solliciteer dan nu!


Waarom Festivalwerk?

Wij willen de stap naar evenementen werk zo laagdrempelig mogelijk maken. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat ‘willen’ veel belangrijker is dan ‘kunnen’ om in de evenementen wereld te beginnen. De evenementenwereld heeft twee jaar stilgelegen en gaat nu weer vol van start, wij zijn er voor iedereen die daar deel van wilt uitmaken.

 

Wat doet Festivalwerk voor jou?

Festivalwerk is een flexibele omgeving met een uitgebreid aanbod aan werk. Jij kan zelf aangeven wanneer je beschikbaar bent en bij welke festivals jij wilt werken. Naast een hoop vrijheid in keuze, biedt Festival werk ook veel ondersteuning. Er is altijd iemand die jou kan helpen met vragen en voordat je aan de slag gaat krijg je een basistraining aangeboden, zo sta je goed voorbereid op de werkvloer.


Wat nu?

Ga direct naar Festivalwerk en bekijk de hele festival agenda! Of schrijf je direct in op Festivalwerk en mis geen enkel festival of evenement!