Werken als productiemedewerker!

Categorie
Nijmegen
Als jij wilt werken als productiemedewerker kun je alle kanten op. Bij het ene bedrijf stel jij grote machines in en bij een ander bedrijf controleer jij de kwaliteit van de prodcuten, zoals het bouwmateriaal of elektrische apparaten. In deze blog vind jij alles wat je moet weten over productiewerk.

Wat doe je als productiemedewerker?

Als productiemedewerker maak je dingen. Of dat nou een auto-onderdeel, een piepschuim doos voor reageerbuisjes of een grote transformator is. Jij bent de onmisbare schakel, zonder jou geen producten!

Productiemedewerkers vind je overal. Vanaf de eerste tot de laatste afwerking van het product zorg jij als productiemedewerker voor topkwaliteit. Taken die horen bij het werk als productiemedewerker zijn bijvoorbeeld:
  • Verpakken of inpakken van producten
  • Controleren of sorteren van producten
  • Schoonmaken en onderhouden van machines
  • Instellen en bedienen van machines
  • Handmatig in elkaar zetten van producten
 

Waar werk je als productiemedewerker?

Als productiemedewerker werk je in een fabriek of in een industriële omgeving. Via Werkwijzer kun jij bij verschillende productiebedrijven aan de slag. Hieronder vind je drie van de vele voorbeelden:
  • Een gaaf internationaal bedrijf in Oss. Hier worden auto-onderdelen gemaakt voor onder andere BMW, Jaguar/Landrover, Porsche en Mercedes. Jij zorgt ervoor dat de machines werk blijven draaien. Daarnaast controleer jij de onderdelen op krassen, scheuren of andere productiefouten.
  • Een vernieuwend bedrijf uit Wijchen waar piepschuimverpakkingen voor in de voedingsmiddelenindustrie en farmacie worden gemaakt. Daarnaast maken ze isolatieplaten voor in de bouw. Als je hier werkt als productiemedewerker zorg je dat de machines blijven draaien. Je haalt de producten van piepschuim uit de machine en controleert de kwaliteit.
  • Een echt Nijmeegs bedrijf ontwikkelt én maakt grote industriële elektrsiche apparaten, ook wel stroomtransformatoren genoemd. Deze apparaten worden onder andere gebruikt om het stroomnet draaiend te houden. Jij gaat met jouw collega’s aan de slag om deze transformatoren in elkaar te zetten. Zo draag jij bij aan de kwaliteit van het stroomnet over de hele wereld.

Wat verdien je als productiemedewerker?

Als productiemedewerker verdien je vanaf je 21e minimaal 2400 tot 3200 euro bruto per maand als je fulltime werkt. Dit bedrag is vaak inclusief ploegentoeslag. Je startsalaris wordt bepaald aan de hand van je ervaring en opleiding. Zo verdien je vaak al meer als je bijvoorbeeld een heftruckcertificaat hebt. Bovendien zijn er bedrijven die een nog hoger startsalaris bieden.

Heb je doorgroeimogelijkheden als productiemedewerker?

Ja! Bij de meeste productiebedrijven barst het van de doorgroeimogelijkheden. Het zijn vaak grote bedrijven met een duidelijke structuur. Als jij echt je best doet kun je flink groeien. Zowel in je functie als in je salaris. Bij Werkwijzer kun jij hulp krijgen om door te kunnen groeien. Als jouw baan vraagt om een heftruckcertificaat, VCA of ander certificaat, kan jij deze via Werkwijzer behalen. Zo zorgen wij er samen voor dat jij jouw doelen kunt bereiken.

Kom werken als productiemedewerker!

Ben jij enthousiast geworden? Kijk dan bij onze productie vacatures. Je kunt ook altijd bellen voor meer informatie. Interesse? Maar weet je nog niet precies welke vacature bij jou past? Neem dan ook gerust contact met ons op en dan helpen wij jou verder.

Productievacatures

Hieronder vind jij drie van de vele voorbeelden van vacatures voor productiemedewerker. Weet jij niet precies welke vacature bij je past? Recruiter Bram Polak legt jou graag alles uit over de productievacatures in Nijmegen en omstreken. Bram is te bereiken op 06-20657096 en bram@werkwijzer.nl.

Vacature productiemedewerker met zonder ervaring bij een piepschuimfabrikant in Wijchen.

Vacature productiemedewerker met enige bij een fabrikant van auto-onderdelen in Oss.

Vacature ervaren technisch productiemedewerker bij een grote transformatorfabrikant in Nijmegen.