Wat kan Werkwijzer voor mij als werkzoekende betekenen?

Categorie
Nijmegen

Er zijn ongelooflijk veel vacatures en door de bomen zie je vaak het bos niet meer. Werken via Werkwijzer kan je veel voordelen opleveren. Het scheelt je tijd en gedoe. Lees het hier!

Wat kan Werkwijzer Werving & Selectie | Uitzenden voor mij als werkzoekende betekenen?

Tegenwoordig zijn er talloze manieren om aan het werk te komen. Je kunt reageren op advertenties in de krant of op online advertenties. Ook worden er via diverse sociale media vacatures onder de aandacht gebracht. Door de bomen zien we vaak het bos niet meer en de meeste vacatures komen niet eens online. Een manier die misschien niet voor de hand ligt, maar toch erg effectief is en vele voordelen oplevert ten opzichte van de eerdergenoemde methodes, is een baan vinden via Werkwijzer Werving & Selectie | Uitzenden. Maar wat doet een Werkwijzer Werving & Selectie | Uitzenden precies? En welke voordelen levert dit jou als werkzoekende op?

Werkwijzer Werving & Selectie | Uitzenden helpt je bij het vinden van de juiste baan

Veel mensen denken dat het werken via een uitzendbureau veel nadelen heeft. Zo zou een uitzendbureau een gedeelte van je salaris inhouden en zou je alleen tijdelijke baantjes op laag niveau kunnen krijgen. Deze ideeën zijn niet juist. Het werken via Werkwijzer Werving & Selectie en uitzenden kan je veel voordelen opleveren. Het eerste grote voordeel van een uitzendbureau is dat je de grote zoektocht naar een geschikte baan uit handen geeft. Werkwijzer Werving & Selectie | Uitzenden heeft een enorm netwerk in Nijmegen. Wij hebben een groot aantal vaste opdrachtgevers, we kennen de bedrijven in de regio en wij weten waar jou nieuwe droombaan is. Jij maakt jouw wensen bekend aan ons en wij zetten ons Nijmeegse Netwerk in.

Na een intake bij ons op kantoor zoeken wij met jouw informatie, aangevuld met je CV een geschikte baan voor jou. Dit scheelt je dus veel tijd en gedoe.

Overige voordelen van Werkwijzer Werving & Selectie | Uitzenden

Werkwijzer Werving & Selectie kan veel meer voor je betekenen dan het bemiddelen tussen jou en een potentiële werkgever. Wij bieden je de kans om je netwerk uit te breiden, we nodigen je uit voor evenementen en workshops.

Als je ervoor kiest om tijdelijke banen aan te nemen, omdat je droombaan op dit moment niet beschikbaar is, dan doe je veel waardevolle contacten op. Contacten die in de toekomst goed van pas kunnen komen bij het vinden van een vaste aanstelling. Ook als je nog niet helemaal zeker weet wat je wilt doen, dan kun je via Werkwijzer Werving & Selectie | Uitzenden werkervaring opdoen en verschillende functies proberen.

Werkwijzer Werving & Selectie | Uitzenden biedt je de mogelijkheid om je te oriënteren en te ontdekken wat er echt bij je past. Daarbij kunnen wij je begeleiden bij het uitzoeken welke baan bij je past en je advies geven over sollicitatiegesprekken. Als je eenmaal werk hebt gevonden, dan hoeft onze rol te stoppen. Onze professionals blijven je begeleiden en in sommige gevallen zijn er mogelijkheden om je te laten bijscholen, zodat je ontwikkeling nooit stil hoeft komen te staan. Hiervoor werken wij nauw samen met de Stichting Doorzaam.

Wil jij weten wat Werkwijzer Werving & Selectie | Uitzenden voor jou kan betekenen? Ga naar onze website of neem contact op met een van onze recruiters: 024-3226600