Vacatures opvang vluchtelingen Oekraïne Harskamp

Categorie
Nijmegen

Opvanglocatie Harskamp vangt sinds donderdag 3 maart 2022 de eerste vluchtelingen uit Oekraïne op. Ook Werkwijzer is opnieuw gevraagd om te ondersteunen. Dit is wat wij doen.

 

Hulp in de keuken

Het is niet de eerste keer dat Werkwijzer betrokken is bij opvanglocaties voor vluchtelingen. Sinds begin 2021 stelt Werkwijzer al tientallen medewerkers beschikbaar in de keukens van verschillende opvanglocaties voor Afghaanse vluchtelingen.

 

Werkwijzer is opnieuw ingeschakeld om keukenpersoneel te werven en beschikbaar te stellen. Dit keer bij opvanglocatie Harskamp voor Oekraïnse vluchtelingen.

 

Wanneer hulp nodig?

Drie keer per dag moeten er maaltijden worden klaargemaakt voor de vluchtelingen uit Oekraïne. Uiteindelijk worden er 950 mensen opgevangen. Dus, hulp in de keuken is hard nodig!

Je kan hier in verschillende diensten werken van maandag t/m zondag. Qua werktijden zijn er verschillende mogelijkheden tussen 07:00 en 20:00 uur. Je kan zelf kiezen wanneer je werkt.

 

Bij voorkeur zoeken we mensen die de komende maanden vaker kunnen komen helpen, zodat er niet steeds nieuwe gezichten zijn. Maar zeker in de opstartfase is alle hulp welkom.

 

Dus, wil je ook helpen? Solliciteer dan op de vacature van cateringmedewerker, kok of keukenverantwoordelijke. Of neem direct contact op via 024-3226600 of info@werkwijzerbv.nl.


Geen ervaring? Geen probleem!

Iedereen die een dienst mee wil draaien, kan komen helpen. Zeker in de opstartfase is alle hulp meer dan welkom!


Meer weten?

Bel of Whatsapp Mark van den Herik op 06-29566605.