Relevant en parttime werk naast jouw studie!

Categorie
Nijmegen
Wil jij graag parttime werkervaring opdoen naast jouw studie? Of heb jij een tussenjaar en ben je op zoek naar een leuke uitdaging? Dan ben je bij Werkwijzer aan het juiste adres! Lees hier verder.

In 2023 heeft Werkwijzer maar liefst 75 jaar ervaring in werving en selectie. Als uitzendbureau worden wij ingezet om openstaande vacatures van bedrijven in te vullen en maken wij een perfecte match tussen jou en jouw werkgever. Deze matches maken wij in maar liefst 14 verschillende vakgebieden. Vijf banen zullen worden uitgelicht in deze blog: Administratief medewerker, HR medewerker, verpleegkundige, verkoper in de bakkerij en keukenmedewerker. Heb jij zelf al een specifiek idee voor een baan waarin jij ervaring wil opdoen? Neem dan gerust contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

5 banen voor jou op een rijtje

De eerste baan die we bespreken is administratief medewerker. Als administratief medewerker kom jij samen met drie collega's op de afdeling 'inkoop' te staan. Hier voer jij prijsverwerkingen door in het systeem en stuur jij de orders door naar de leverancier. Deze opdrachtgever is gevestigd in Wijchen en produceert high-tech verpakkingsmaterialen voor klanten over de hele wereld. Jij bent erg belangrijk voor het bedrijf aangezien jij  verantwoordelijk bent voor de inkoop van de onderdelen voor deze machines. Het startsalaris bedraagt €12,50 per uur. Geïnteresseerd? Lees hier dan verder over de vacature administratief medewerker en neem contact op met Dennis.

Volg jij momenteel een studie gericht op human resource management? Dan is dit helemaal iets voor jou: HR medewerker! Als HR medewerker houd jij je bezig met personeelszaken als verzuim, in- en uitdiensttreding, verlofmutaties en werving en selectie. Jij rapporteert nieuwe ontwikkelingen aan de HR manager zodat het bedrijf op de hoogte blijft van de lopende processen. Naast deze standaard taken krijg jij vrijheid om projecten op te pakken en zelfstandig uit te voeren. De opdrachtgever is gelegen in Nijmegen en is dé groothandel voor de autobranche. Het bedrijf wordt internationaal ingezet voor belangrijke klanten in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Het startsalaris begint bij €2.400,- op basis van een werkweek van 40 uur. Mocht je meer willen weten over deze baan, klik dan hier voor de vacature HR medewerker en neem contact op met Dennis.

Heb jij een diploma in verpleegkunde niveau 4? Of studeer jij momenteel voor verpleegkundige? Dan is dit je kans om werkervaring op te doen op de werkvloer. Als Verpleegkundige geef jij persoonlijke verzorging aan ouderen die kampen met psychische problemen en functiebeperkingen. Samen met jouw collega's werk jij intensief samen en zijn jullie een multidisciplinair team. Dit is mogelijk op vijf verschillende locaties in Nijmegen, jij kiest waar je aan de slag gaat. In totaal zijn er 600 bewoners op de locaties te vinden waar de juiste zorg aan gegeven wordt. Tijdens je werkdag bied jij de bewoners een luisterend oor en helpt bij het uitvoeren van recreatieve activiteiten. Het bedrijf is volop in ontwikkeling: alle teamleden volgen scholing en bespreken hoe kennis toegepast kan worden in de praktijk. Het uurloon ligt tussen de €13,6 en de €18,77, afhangend van jouw ervaring. Klinkt dit als een baan die bij jou past? Klik dan hier voor de vacature Verpleegkundige en neem contact op met Mark.

Volg jij momenteel een studie in food & business? Of houd jij je graag bezig in de sales? Dan heeft Werkwijzer maar liefst twee leuke banen voor jou. Bij de eerste ga je aan de slag als verkoper in een bakkerij in Nijmegen. Op één van de 9 locaties ga jij aan de slag met het openen van de winkel, het adviseren van klanten, broden inpakken, producten verkopen, de kassa bedienen en collega's helpen waar nodig. Samen met je collega(s) sta jij in de zaak en pakken jullie de werkzaamheden samen op. Vanaf 21 jaar ontvang je tussen de €11,- en €15,-, afhangend van jouw ervaring. Een auto is geen vereiste, je bent namelijk zó op je werk met de fiets. Wil je graag meer weten? Lees dan verder voor de vacature verkoper bakkerij en neem contact op met Marijn.

Voor de laatste baan zijn wij op zoek naar een keukenmedewerker bij het COA in Arnhem. Samen met jouw collega's zet jij de maaltijden klaar, verdeelt ze onder de bewoners en zet jij afgeleverde goederen op de juiste plek. In deze noodopvang in Arnhem is er plek voor 170 bewoners. Naast het feit dat je een steentje bijdraagt, ontvang je een minimum loon van €11,78 per uur. Indien je al enige ervaring hebt, is het uurloon bespreekbaar. Heeft dit jouw interesse gewekt? Lees dan hier voor de vacature keukenmedewerker COA en neem contact op met Sterre.

Enthousiast? Check snel de vacature links in deze blog en vind jouw vacature match! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of bij eventuele vragen. Werkwijzer, alles voor jouw baan.