PP personeelsdiensten en Werkwijzer bundelen krachten

Categorie
Nijmegen
Groot nieuws: PP personeelsdiensten en Werkwijzer zijn een krachtige samenwerking aangegaan! Dit betekent meer HR-expertise, een ruimer dienstenpakket en snellere personeelswerving. Hiermee profiteren werkgevers uit het Rijk van Nijmegen van een krachtige en innovatieve arbeidsbemiddelaar die de lokale arbeidsmarkt uitstekend kent. Ontdek hier hoe deze samenwerkingsvoordelen kunnen bijdragen aan het behalen van jullie bedrijfsdoelen!

Uitgebreidere HR-kennis:

Door de samenwerki beschikken we over meer expertise met een breed scala aan HR-kennis. Of het nu gaat om arbeidscontracten, verzuimbegeleiding of personeelsbeleid, wij staan klaar om jou te ondersteunen en te adviseren bij al jullie HR-vraagstukken. Met onze expertise kun je gerust zijn dat jouw personeelszaken in goede handen zijn, want wij doen alles voor jouw HR-vraagstuk.

Ruimere dienstverlening:

Door de samenwerking van PP personeelsdiensten en Werkwijzer betekent dat een verbreding van ons dienstenpakket. Of je nu behoefte hebt aan uitzendkrachten, werving en selectie, payrolling of maatwerkadvies, wij hebben de juiste oplossing voor jullie bedrijf. Met ons uitgebreide aanbod kun je efficiënter en effectiever personeel aantrekken én behouden.

Innovatieve oplossingen en snelle personeelswerving:

Dankzij de samenwerking beschikken we over meer capaciteit en kennis om snel geschikt personeel te vinden. Doordat wij gebruik maken van innovatieve wervingssystemen, blijven wij voorop lopen in de ontwikkeling van goede oplossingen voor diverse HR-vraagstukken. Hierdoor kunnen we jou helpen om snel de beste kandidaten te vinden en vacatures in te vullen.

Benieuwd naar wat deze samenwerking voor jullie bedrijf kan betekenen?

Wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek, waarin we samen bespreken hoe je kunt profiteren van onze uitgebreide dienstverlening. Neem nu contact met ons op via 024-3226600 of stuur een e-mail naar info@werkwijzer.nl om een afspraak te maken.

Samengevat:

De samenwerking tussen PP personeelsdiensten en Werkwijzer zorgt voor een krachtige speler in de lokale arbeidsmarkt. Met een breed scala aan HR-expertise, uitgebreide dienstverlening en innovatieve wervingsoplossingen, staan we klaar om werkgevers in het Rijk van Nijmegen te ondersteunen bij het aantrekken en behouden van het beste personeel. 
Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het behalen van jullie bedrijfsdoelen.