Nijmegenaar Bjorn vindt droombaan na succesvolle carrièreswitch

Categorie
Nijmegen
In de afgelopen jaren heeft Bjorn Seelen uit Nijmegen hard gewerkt in de horeca. Na afloop van de coronapandemie besefte hij dat het tijd was voor verandering. Met hulp van Werkwijzer vond hij snel een nieuwe baan bij de logistiek dienstverlener DFDS in Nijmegen. In dit artikel vertelt Bjorn over zijn succesvolle overstap en de rol van Werkwijzer bij het vinden van zijn droombaan. Lees nu verder.

Indebuurt Nijmegen schreef artikel

In juni interviewde Indebuurt Nijmegen Bjorn over zijn succesverhaal en publiceerde in juli het artikel 'Nijmegenaar Bjorn is superblij met zijn carrièreswitch: ‘Ik zit hier helemaal op m’n plek’'. Lees nu het hele artikel waarin Bjorn zelf vertelt over zijn succesvolle overstap en de rol van Werkwijzer bij het vinden van zijn droombaan.

 

Lees verder onder de video.
 


Video waarin Bjorn vertelt over zijn succesvolle overstap en de rol van Werkwijzer bij het vinden van zijn droombaan.

De zoektocht naar verandering:

Bjorn werkte eerst als kok en heeft de lerarenopleiding gevolgd, maar hij wist al dat hij geen leraar wilde worden. Hij zocht naar een nieuwe uitdaging, maar wist niet waar te beginnen. Wij boden hem de begeleiding die hij nodig had. Samen ontdekten we wat Bjorn belangrijk vond in zijn werk: een prettig ritme en de mogelijkheid om na het werk te sporten of tijd door te brengen met vrienden.

De rol van Werkwijzer:

Wij leerden Bjorn goed kennen en begrepen zijn sterke punten en interesses. We brachten zijn eerdere ervaringen in de horeca en kantoor- en logistiek werk samen. Zo kwamen we al snel met interessante vacatures, waaronder een bij DFDS Nijmegen.

Bjorn's droombaan bij DFDS Nijmegen:

Bij DFDS Nijmegen is Bjorn verantwoordelijk voor de import van speciale bakken voor het vervoer van vlees. Hij is blij met de uitdagingen in zijn werk en werkt met een leuk, jong team. Ook de gunstige arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling maken zijn baan aantrekkelijk, ook voor de toekomst.

De hulp van Werkwijzer bij het solliciteren:

Wij ondersteunden Bjorn tijdens het sollicitatieproces, bereidden hem goed voor op de gesprekken en hielpen hem bij de salarisonderhandeling. Ook na zijn start hielden wij contact om ervoor te zorgen dat Bjorn zich thuis voelde bij DFDS Nijmegen.

De waarde van Werkwijzer voor anderen:

Wij vinden het geweldig dat Bjorn anderen adviseert om Werkwijzer te overwegen bij het vinden van een nieuwe baan. Bjorn geeft aan dat we hebben geluisterd naar zijn verhaal en ons echt hebben verdiept in wie hij is en wat hij wilde. Ook zijn we er trots op om terug te horen van Bjorn dat hij vond dat wij verrassende mogelijkheden hebben aangeboden waar hij zelf nog niet aan had gedacht.

Neem contact op:

Bjorn Seelen's succesvolle carrièreswitch laat zien hoe waardevol professionele begeleiding kan zijn bij het vinden van een passende baan. Als jij ook klaar bent voor een nieuwe uitdaging, neem dan contact met ons op en ontdek welke mogelijkheden er voor jou zijn!