Feest! Werkwijzer bestaat 75 jaar

Categorie
Nijmegen
Datum
09 maart 2023
Wist jij dat Werkwijzer een van de eerste recruitmentbureaus  in Nederland was? In 1948 is Werkwijzer door en voor studenten opgezet. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een full-service recruitmentbureau en bemiddelen we naast studenten binnen alle sectoren. In deze blog vertellen wij jou wat onze plannen zijn om ons jubileum te vieren.

Werkwijzer 75 jaar?

Ja het is echt zo. Al 75 jaar geleden is de eerste hand gelegd aan wat nu Werkwijzer is. Vanuit de (toen nog) Katholieke Universiteit Nijmegen hebben vanaf 1948 wij veel studenten aan een baan geholpen. Tegenwoordig hebben wij niet alleen vacatures voor studenten, maar ook andere tijdelijke en vaste banen binnen ieder vakgebied. Of je nou als kok, productiemedewerker of commercieel medewerker aan de slag wil. Wij vinden de baan die het beste bij jouw past. Of je nou één, twee of vijf dagen wilt werken, geef het aan en wij gaan voor je aan de slag om jouw ideale baan te vinden. Als jij jouw doel hebt bereikt en de ideale nieuwe baan hebt gevonden, dan is onze missie geslaagd en zijn wij tevreden.

Full-service recruitment & HR bureau

Wij willen het meest gewaardeerde recruitmentbureau zijn van het Rijk van Nijmegen. Zoek je een geschikte medewerker die direct bij jouw bedrijf in dienst treedt? Of zoek jij een nieuwe baan bij een werkgever dichter bij huis, met meer doorgroeimogelijkheden of waar een betere werksfeer heerst? Je kan zelfs voor andere HR-diensten bij Werkwijzer terecht. Bijvoorbeeld wanneer je een samenwerkingspartner zoekt op het gebied van verzuimbegeleiding of een re-integratie traject. You name it, Werkwijzer regelt ‘t!

Zo vieren wij de verjaardag van Werkwijzer

Dinsdag 7 maart is onze jubileumcampagne van start gegaan. Heb jij ons artikel in de krant Hallo! Nijmegen al gelezen? En heb jij onze borden aan de Energieweg al gespot? Stuur ons een foto of tag ons onder een bericht, vinden we leuk!

Iedereen mag weten dat Werkwijzer jarig is, dus je komt ons de komende maanden overal tegen. Denk aan Indebuurt Nijmegen, dus abonneer je op de nieuwsbrief en ga ze volgen op social media.

Werkwijzer krijgt een eigen krant!

Jazeker! Wij hebben onze eigen jubileumkrant gemaakt ter ere van ons 75-jarig bestaan. In deze krant staan verschillende leuke artikelen. Zo staan er interviews met een aantal van onze klanten waar wij al tientallen jaren mee samenwerken, waarin ze vertellen wat de samenwerking met Werkwijzer betekent voor hun bedrijf. Daarnaast kun je alles te weten komen over de geschiedenis van Werkwijzer. Ook komen al onze medewerkers aan het woord, en vertellen vestigingsmanager Mark van den Herik en directeur Olivier Lemckert over hun toekomstvisie voor Werkwijzer. Tot slot vind je hierin een aantal interessante artikelen over de arbeidsmarkt.

Wil jij onze jubileumkrant ook ontvangen? Stuur een mailtje naar info@werkwijzerbv.nl of stuur een appje Evy naar 06-29566606.