Een avond vol vreugde en verbinding: Het jubileumfeest van Werkwijzer!

Categorie
Nijmegen
Datum
14 juli 2023
Op vrijdag 7 juli 2023 vond het langverwachte jubileumfeest van Werkwijzer plaats ter ere van het 75-jarig bestaan. Het was een avond vol blijdschap, emotie en kostbare herinneringen, waar zowel huidige als voormalige collega's van Werkwijzer samenkwamen. In deze blog geven we je graag een kijkje in deze bijzondere avond.

Herbeleef het jubileumfeest met de aftermovie

Bekijk hieronder het filmpje van ons bijzondere jubileumfeest, zodat je de onvergetelijke momenten opnieuw kunt beleven.

Lees verder onder de video!Een warm welkom bij Brouwerij de Hemel in Nijmegen

Bij aankomst in Brouwerij de Hemel werden de gasten hartelijk verwelkomd door Olivier, de huidige directeur van Werkwijzer. Zijn warme ontvangst zorgde ervoor dat iedereen zich meteen thuis voelde, een voorproefje van de gezellige avond die ons te wachten stond. De feestelijke sfeer werd versterkt door de vriendelijke woorden van Olivier en eigenaar Robert, die beiden een praatje hielden over Werkwijzer.

Een toost op verleden, heden en toekomst

Met een glas in de hand brachten we gezamenlijk een toost uit op het verleden, het heden en de toekomst van Werkwijzer. Het was een moment van dankbaarheid waarbij we stilstonden bij de bereikte mijlpalen en de mensen die ons hebben geholpen.

Smullen van de barbecue

De barbecue was het culinaire hoogtepunt van de avond. De kok bij De Hemel regelde de lokale lekkernijen in de vorm van spiesjes. De obers brachten de ter plekke gemaakte verfrissende drankjes rond. 

Het ophalen van herinneringen

Tijdens het diner haalden we herinneringen op, bladerden we door foto's en deelden we grappige verhalen. De verhalen van vroeger zorgden vooral voor veel gelach. Het was mooi om te zien hoe de banden tussen oud-collega's en vrienden werden versterkt en hoe de gedeelde herinneringen ons nog steeds met elkaar verbinden, zelfs na al die jaren.

Een onvergetelijke avond

De avond ging snel voorbij, maar het feest ging door tot in de late uurtjes. De populaire fotobooth heeft al het bewijsmateriaal goed vastgelegd.

Bedankt dat je erbij was!

We willen graag alle aanwezigen bedanken voor hun bijdrage aan het succes van deze avond. Het was jullie aanwezigheid en gezelligheid die deze reünie tot een geweldig feest hebben gemaakt. We hopen dat jullie met dezelfde warme gevoelens en mooie herinneringen terugkijken op deze avond.


Tot het volgende jubileumfeest!

Wat ons betreft is een jubileumfeest zeker voor herhaling vatbaar. Hopelijk zien we jullie, en degenen die er deze keer niet bij konden zijn, bij het volgende jubileumfeest!