De Dag van de Flexmedewerker!

Categorie
Nijmegen
Iedere derde donderdag van juni is het de Dag van de Flexmedewerker! Zonder flexmedewerkers geen uitzendbureau, dus deze dag kunnen wij niet ongemerkt voorbij laten gaan. Om dit te vieren hebben wij een lekkere traktatie rondgebracht bij alle flexmedewerkers die op dit moment voor ons werken.

Waardering voor flexmedewerkers

Ieder jaar is het op de derde donderdag van juni de Dag van de Flexmedewerker. Dit jaar is dat dus op 15 juni. Een aantal jaar geleden is deze dag in het leven geroepen om de flexmedewerkers in het zonnetje te zetten. Los van de aandacht die wij aan deze dag schenken, geven wij ieder jaar een traktatie aan onze flexmedewerkers. Zo delen wij onze waardering voor al het harde werk.

Flexmedewerkers zijn onmisbaar

In de steeds veranderende arbeidsmarkt zijn flexmedewerkers onmisbaar. Flexmedewerkers hebben een cruciale bijdrage aan de economie. Zij zorgen voor continuïteit en flexibiliteit bij bedrijven, zodat zij goed kunnen inspelen op de markt. Wij zorgen er als uitzendbureau voor dat deze flexmedewerkers op een plek zitten, waar zij het naar hun zin hebben.  Blije werknemers presteren beter en blijven langer bij een organisatie werken. 

Koekjes voor onze flexmedewerkers

In samenwerking met het Nijmeegse 'Van Eigen Deeg' hebben wij een koektrommel ontworpen. Deze trommel is gevuld met biologische maar vooral lekkere koekjes. AL onze flexmedewerkers krijgen van ons een van de prachtige koektrommels. Op die manier kunnen wij onze waardering persoonlijk komen uiten en overhandigen wij een lekkere traktatie.

Wil jij zien hoe het uitdelen van de koekjes eraan toe ging? Neem dan hier een kijkje op ons Instagram kanaal!