Ben jij op zoek naar vakantiekrachten?

Categorie
Nijmegen
Werkwijzer heeft ze al gevonden! Wij hebben een eigen bestand met meer dan 500 scholieren, studenten en starters uit Nijmegen en omgeving welke met name in de zomerperiode van 2023 beschikbaar zijn. Wij selecteren met zorg de beste vakantiekrachten op basis van jouw wensen, eisen en behoeften. Ontdek hier hoe Werkwijzer jou kan ondersteunen!

Waarom zijn de scholieren, studenten en starters uit het bestand van Werkijzer ideale vakantiekrachten?

Flexibel
Studenten en starters zijn flexibel inzetbaar op verschillende manieren, zoals parttime, tijdelijk, fulltime en op oproepbasis. Ze zijn breed inzetbaar en hebben over het algemeen weinig moeite met werken op verschillende locaties, werktijden en werkdagen, zoals avond- en nachtdiensten, feestdagen, weekenden en vakantieperiodes.

Snel ingewerkt
Scholieren, studenten en starters bevinden zich in een leerproces en hebben daarom een natuurlijke vaardigheid om snel nieuwe kennis op te nemen. Ze zijn het gewend om snel te moeten leren.

Communicatief vaardig
De scholieren, studenten en starters uit ons bestand beschikken over uitstekende communicatieve vaardigheden. Ze zijn in staat om goed te communiceren binnen een werkomgeving.

Direct beschikbaar
Met ons actieve bestand van duizenden beschikbare scholieren, studenten en starters uit de regio Nijmegen kan Werkwijzer snel reageren op de behoeften van jullie bedrijf. Met onze handige app kunnen wij snel en efficiënt scholieren, studenten en starters oproepen voor openstaande diensten.

Betrouwbaar
Tijdens de zomerperiode werken onze scholieren, studenten en starters volgens jullie vakantierooster. Wij selecteren de doelgroep voor onze vakantiewerk pool die de flexibiliteit heeft om zich volledig te committeren aan het werk gedurende de vakantieperiode.

Lage kosten
Vanwege de gemiddeld lage leeftijd van de scholieren, studenten en starters kunnen wij concurrerende tarieven aanbieden. Voor grotere projecten bieden wij extra kortingen.

Voor welke vakantiewerkfuncties kan ik vakantiekrachten inhuren bij Werkwijzer?

Bij Werkwijzer beheren wij diverse pools van vakantiekrachten met verschillende achtergronden. Hieronder vind je onze top 10 functies voor vakantiewerk:

  1. Chauffeurs
  2. Telefonistes
  3. Administratief / data-entry medewerkers
  4. Klantenservice medewerkers
  5. Promotie / evenementen medewerkers
  6. Horeca / catering medewerkers
  7. Magazijn / logistiek medewerkers
  8. Zorg / thuiszorg / medewerkers kinderopvang
  9. Juridisch / financieel medewerkers
  10. Verkoopmedewerkers

Met ons grote actieve bestand van scholieren, studenten en starters uit Nijmegen en omgeving zijn wij ook in staat om snel geschikte vakantiekrachten voor andere specifieke functies te vinden. Wij gaan graag met jou in gesprek om aan de specifieke behoeften van jullie bedrijf te voldoen.
 

Wat kost een vakantiekracht bij uitzendbureau Werkwijzer?

Neem contact met ons op via 024-3226600 of info@werkwijzer.nl en vraag een berekening van het uurtarief voor een vakantiekracht op.