Bedrijf van de maand

Categorie
Nijmegen
Bij MDH kom je te werken bij een gezellig team als callcenter medewerker. Bij MDH Uitgeverij bepaal je zelf jouw werkdagen en werktijden. Het kantoor is geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en jij mag zelf kiezen op welke dagen en welke uren jij wilt werken! Jij krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Het bedrijf bestaat uit een sportief team, waardoor je ook gratis kunt sporten. Er is elke dag vers fruit op kantoor en de mogelijkheid om in jouw pauze spelletjes te spelen (zoals een potje darten).

De ideale bijbaan dus!

 

Wat kan je doen bij MDH uitgeverij?

Op het moment is MDH opzoek naar enthousiaste medewerkers voor in het callcenter.
Als callcenter Medewerker krijg jij een zelfstandige functie met veel afwisseling, uitdaging en verantwoordelijkheid. Aan de telefoon verkoop jij o.a.:
  • Advertenties in kranten;
  • Radiocommercials;
  • Banners;
  • LED-reclame;
  • Commercials voor tv-schermen.

 

Dit doe jij voor zowel bestaande als nieuwe zakelijke klanten. Verder ben jij ook verantwoordelijk voor het gehele verkooptraject. Van het eerste klantcontact tot en met de aftersales.

De perfecte bijbaan om praktijkervaring op te doen naast je marketing of sales studie!

 

Wat heeft MDH jou te bieden?


Bij MDH krijg jij een passend loon tussen €13,00 en €25,00. Jij krijgt verschillende bonussen zoals weekbonussen, jaarbonussen en teambonussen. Bij MDH heb je veel opleidingsmogelijkheden, ze bieden interne opleidingen aan. Daarnaast krijg je de kans om gratis te sporten en mag je jouw eigen werkdagen en werktijden bepalen.

Ben jij nou enthousiast geworden van deze functie? Neem dan contact met ons op via

024-322 66 00. Of stuur een appje naar Michelle via: 06 82 77 96 70.