Bedrijf van de maand november

Categorie
Nijmegen
Het bedrijf van deze maand is een uitvaartcentrum gelegen in Nijmegen. Hier kan je gaan werken als horecamedewerker. Het is een bijzonder en betekenisvol baantje, waar jij je volop kan ontwikkelen. Lees hier wat je gaat doen en wat het bedrijf jou te bieden heeft.

 

Wat kan je doen bij het uitvaartcentrum?

Als horecamedewerker zorg jij ervoor dat mensen zorgeloos en waardig afscheid kunnen nemen van hun dierbare. Goede service en gastvrijheid zijn dus extra belangrijk! Jij krijgt afwisselende taken, zo kun jij in de keuken helpen met het smeren van broodjes of het doen van de afwas, maar ook het eten en drinken serveren tijdens een koffietafel.

Samen met jouw 40 collega's is het jullie doel om gasten een zo zorgeloze dag te bieden, waardoor ze de ruimte hebben om waardig afscheid te nemen van een dierbare. Samen met de andere horecamedewerkers zorg je er elke dag opnieuw voor dat gasten (nabestaande) een warm welkom en topservice ervaren bij het uitvaartcentrum.

 

Wat heeft dit bedrijf jou te bieden?

Bij dit uitvaardcentrum ga jij een salaris verdienen tussen de €11,52 - €13,62 per uur. Het is een afwisselende vakantiebaan voor 16- 24 uur in de week, met de mogelijkheid om na de vakantie te blijven werken als bijbaan. Je komt te werken in een inspirerende en mooie werkomgeving met leuke collega's. Tot slot krijgt jij een vakantiebaan waarbij jij je continu blijft ontwikkelen.

Dus ben jij op zoek naar een bijbaan waar jij betekenisvol en dankbaar werk kan doen? Aarzel dan niet en solliciteer nu voor een bijbaan bij dit uitvaartcentrum door contact op te nemen met Marijn via 024 322 6600 of via marijn@werkwijzer.nl.