Als verhuizer aan het werk

Categorie
Nijmegen
In de huizenmarkt van vandaag de dag, zijn verhuizers van essentieel belang. Alleen al in het afgelopen jaar (2021) zijn er in totaal 1,8 miljoen mensen in Nederland naar een andere woning verhuisd. Om de verhuizing op rolletjes te laten verlopen, worden de verhuizers van Werkwijzer ingeschakeld! Zo ook bij onze klant in Nijmegen. Benieuwd naar het bedrijf en de mogelijkheden? Lees dan verder!


Werkwijzer werkt samen met het succesvolle verhuisbedrijf: UTS Verkroost. Dit bedrijf heeft sinds 1900 al ervaring met verhuizen. Iedere dag ziet er weer anders voor jou uit. Er zit dan ook veel meer achter de beroepsgroep van verhuizers dan alleen het verplaatsen van meubels. 

Hoe ziet een werkdag eruit?  

Jouw dag begint tussen 06:00 en 08:00 in de ochtend en eindigt aan het einde van de middag. Als verhuizer hoor je bij de start van jouw dienst een goede inschatting te kunnen maken hoe je de verhuizing aan gaat pakken en wat hier precies bij komt kijken. Wanneer de planning wijzigt tijdens de verhuizing, kun jij door jouw flexibele instelling de werkzaamheden in de planning schuiven, zodat het werk toch op tijd afkomt. 
  
Samen met één of meerdere collega’s ga jij de hele dag lekker op pad. De klussen kunnen verschillen van grote bedrijfsverhuizingen tot kleinere particuliere verhuizingen. Daarbij komt het voor dat meubels eerst uit elkaar moeten worden gehaald voordat deze kunnen worden verplaatst. Bij aankomst op locatie zet jij de meubels weer netjes terug in elkaar. Altijd wordt de inventaris goed ingepakt om schade te voorkomen. Daarna kan de meubel voorzichtig in de verhuiswagen geladen worden en op locatie weer gelost.  De ingepakte schilderijen en lampen worden terug aan de muur en het plafond gehangen, waarna jij en jouw collega’s een welverdiende koffiepauze kunnen houden.  
   
Als je werkdag erop zit, ga je met de verhuisbus terug naar de zaak en kun jij eventueel gebruik maken van de fitnessruimte in het magazijn. Deze is bestemd voor privégebruik voor alle medewerkers. Een lekkere workout als warming up vóór je werkdag óf juist als een cooling down na een geslaagde verhuizing. 
   

Hoe zit het met flexibiliteit?  

Het verhuisbedrijf waar jij aan de slag gaat, laat jou jouw eigen dagen inplannen. Tot een week van tevoren kun jij jouw werkdagen opgeven. Een dag van tevoren krijg je dan te horen hoe laat je precies op de zaak wordt verwacht. Het bedrijf is gelegen in Nijmegen en opereert vanuit deze stad door heel het land.  
   
Verder heb jij vanuit het team geen leidinggevende die jou aanstuurt en controleert. Het bedrijf vertrouwt er namelijk op dat alle medewerkers goed en professioneel hun werk uitvoeren. Onze klant is dan ook PPV-gecertificeerd, wat staat voor Professionele Project Verhuizers. 
   

Binnen welke CAO valt de functie?  

Als verhuizer val jij binnen de CAO Beroepsgoederenvervoer. Jouw salaris wordt ingedeeld in schaal A met een startsalaris tussen de €11,09 en €14,03 bruto per uur. Hoe meer ervaring je hebt, hoe hoger je startsalaris zal zijn. In de weekenden kun je een leuk extraatje verdienen. Dan krijg je namelijk 50% toeslag boven op je loon. Heb je al meerdere certificaten behaald? Dan kun je in overleg in een hogere salarisschaal (B of C) geplaatst worden. 
   

Zijn er doorgroeimogelijkheden?  

De eerste maanden zul jij worden ingezet als uitzendkracht vanuit Werkwijzer. Wanneer de samenwerking vanuit beide partijen goed gaat, krijg jij een contract aangeboden vanuit het bedrijf. Op de werkvloer wordt er geen onderscheid gemaakt tussen de vaste werknemers en uitzendkrachten: iedereen wordt gelijk behandeld en is 100% part of the team!  
   
Daarnaast kun jij jezelf blijven ontwikkelen aan de hand van opleidingen en cursussen die Werkwijzer voor jou betaalt. Wil jij bijvoorbeeld een vrachtwagenrijbewijs behalen? Dan helpen wij jou daarbij! 
Bekijk hier de vacature voor de functie verhuizer.

  
Heb jij nog vragen of wil je meer weten? Bel dan naar 024-3226600 en vraag naar Michelle Janisse. Voor direct contact kun je Michelle bereiken via WhatsApp of mail: 06 82 77 96 70 / michelle@werkwijzerbv.nl .