Werkwijzer X Nijmeegse Vierdaagse

Categorie
Nijmegen
Datum
27 juni 2024
Heb jij er ook zoveel zin in? De Nijmeegse Vierdaagse staat weer voor de deur! Werkwijzer is al decennialang betrokken sponsor van de Nijmeegse Vierdaagse. “Bij Werkwijzer hechten we veel waarde aan het bevorderen van cultuur en lokale verbindingen.”, vertelt Olivier Lemckert, directeur van Werkwijzer.
Van 16 t/m 19 juli komt Nijmegen en omgeving samen om de 106de editie van de grootste wandelprestatietocht ter wereld te lopen, de Nijmeegse Vierdaagse! Met hetzelfde doel om het felbegeerde 4Daagsekruisje te behalen, trekken elk jaar meer dan 45.000 deelnemers van over de hele wereld naar Nijmegen. Met meer dan 70 verschillende nationaliteiten en leeftijden die variëren van 11 jaar tot 90+, lopen zij samen vier dagen lang 30, 40 of 50 kilometer in de prachtige omgeving van Nijmegen.  
 

Wie is Werkwijzer? 

Al meer dan 75 jaar brengt Werkwijzer vraag en aanbod van personeel in het Rijk van Nijmegen samen. Waar Werkwijzer in 1948 is gestart als stagebemiddelingsbureau gevestigd in de Katholieke Universiteit Nijmegen (voorloper van de Radboud Universiteit), is het inmiddels uitgegroeid tot een recruitmentbureau die momenteel beschikt over een groot en sterk lokaal netwerk van werkgevers. Al 75 jaar lang zorgen wij ervoor dat mensen hun nieuwe baan vinden via Werkwijzer. Doordat wij investeren in een groot en sterk lokaal netwerk van werkgevers zorgen wij ervoor dat werknemers snel in contact kunnen komen met werkgevers. Wij zijn op te hoogte over alles wat er speelt in de lokale arbeidsmarkt van Nijmegen en omstreken. Deze kennis zetten wij in om jou als werkzoekende snel te kunnen helpen bij het vinden van de beste baan die past bij jouw wensen.      
 

Waarom sponsort Werkwijzer de Nijmeegse Vierdaagse? 

Naast de kans om de naamsbekendheid van het Nijmeegse begrip Werkwijzer te vergroten, stimuleren wij graag lokale evenementen die mensen samenbrengen.  De Vierdaagse is hét evenement dat samenbrengt. Niet alleen overdag bij het lopen, maar ook in de late avonden tijdens de feesten. Dit jaar zijn de collega’s van Werkwijzer ook persoonlijk betrokken doordat er deze editie 2 medewerkers mee zullen lopen met de Nijmeegse Vierdaagse.  
 

Werken tijdens de Vierdaagse 

Bovendien draagt Werkwijzer ook dit jaar weer zijn steentje bij aan het succes van de Vierdaagse door mensen te werven voor het evenement. Werkwijzer is ook dit jaar weer op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde mensen om te komen werken tijdens de Vierdaagse! Dus, ben jij beschikbaar tijdens de Vierdaagse en wil je deel uitmaken van een geweldig team? Wil jij deel uitmaken van het bruisende team dat de Nijmeegse Vierdaagse tot een onvergetelijk evenement maakt? Bekijk hier de vacature en kom werken tijdens de Nijmeegse Vierdaagse! Neem vandaag nog contact met ons op om je aan te melden en samen een fantastische editie van de Nijmeegse Vierdaagsefeesten te beleven!