Werkwijzer - hét recruitmentbureau van Nijmegen en omstreken

Categorie
Nijmegen

Zoek jij een goed recruitmentbureau in de regio van Nijmegen? Dan zoek jij Werkwijzer. Lees hier waarom.

 

Professioneel, betrouwbaar en persoonlijk

Al 75 jaar lang vinden mensen hun nieuwe baan of collega via Werkwijzer. Voor velen is Werkwijzer hét meest gewaardeerde uitzendbureau van de regio. Werkwijzer is een professioneel, betrouwbaar en betrokken bureau dat werkzoekenden en werkgevers in de regio helpt om hun doelen te bereiken.

 

Breed dienstenaanbod

Werkwijzer heeft een breed aanbod in diensten, van het aanbieden van uitzendkrachten voor korte en langere duur tot het begeleiden van sollicitanten bij het vinden van een passende vaste baan waarbij ze direct op contact komen bij hun nieuwe werkgever. Werkwijzer biedt ook een aantal andere waardevolle diensten aan, zoals het verzorgen van loonadministratie en verzekeringen, en het bieden van scholing en goed werkgeversschap. 


Groot lokaal netwerk

Één van de belangrijkste voordelen van Werkwijzer is het grote en sterke netwerk in de regio. Werkwijzer kent de mensen achter de vacatures en cv's. Dit stelt Werkwijzer in staat om snel geschikte kandidaten aan te bieden voor allerlei functies, van administratief werk tot technische banen. Bovendien heeft Werkwijzer een professioneel team van recruiters die sollicitanten persoonlijk begeleiden bij het vinden van een baan die echt bij hun wensen en hen als persoon past.

 

Actief in alle sectoren

Werkwijzer bedient alle sectoren en is inhoudelijk dan ook goed op de hoogte van cao's uit diverse branches. Dit maakt Werkwijzer een aantrekkelijke optie voor bedrijven die het werving- en selectieproces van tijdelijke of vaste medewerkers voor openstaande vacatures willen uitbesteden of een gezonde flexibele schil met uitzendkrachten willen.

 

Afstand tot de arbeidsmarkt

In samenwerking met het bedrijf Werkwijzer Mobiliteit, biedt uitzendbureau Werkwijzer naast haar recruitmentdiensten ook HR diensten aan werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hierdoor kan Werkwijzer een bijdrage leveren aan de integratie van deze groep in de arbeidsmarkt.

 

Mensen helpen hun doelen te bereiken

Kortom: uitzendbureau Werkwijzer in Nijmegen is een slimme keuze voor zowel werkgevers als werkzoekenden in de regio. Met hun professionele en persoonlijke aanpak, hun grote netwerk, hun ruime vacatureaanbod, hun brede aanbod in diensten én hun jarenlange ervaring in het vinden en behouden van geschikte kandidaten, kan Werkwijzer werkzoekenden en werkgevers goed helpen om hun doelen te bereiken. Werkwijzer doet #allesvoorjouwbaan en #allesvoorjouwhrvraagstuk.

 

Neem contact op

Interesse in een vrijblijvende kennismaking met Werkwijzer? Neem dan contact op via 024-3226600 of info@werkwijzerbv.nl.

 

Vacatures

Hier vind je ons actuele overzicht van openstaande vacatures in Nijmegen en omgeving.