Werkwijzer x introductiemarkt Radboud Universiteit en HAN

Categorie
Nijmegen
Het studiejaar 2022-2023 is begonnen! Werkwijzer heeft een mooie aftrap mogen maken op de introductiemarkten van de Radboud Universiteit en de HAN. Hier hebben onze recruiters Marijn, Lars en Noortje studenten gesproken en geholpen aan een nieuwe bijbaan. Benieuwd hoe dat ging? Lees dan hier verder!

Introductiemarkten brengen studenten en Werkwijzer samen

Afgelopen 22 en 25 augustus vonden de introductiemarkten plaats van de Radboud Universiteit en de HAN. Evy en Noortje hebben hiervoor de nodige voorbereidingen getroffen. Zo is Werkwijzer tot en met 30 september te vinden op de Radboud Events app en werd het concept van de Werkwijzer kraam volledig uitgewerkt. Op de dagen zelf hebben Marijn, Lars en Noortje Werkwijzer vertegenwoordigd op de markten en alle vragen van de studenten beantwoord.

Per introductiemarkt waren er tussen de 2.000 en 2.500 studenten aanwezig die aan een nieuwe bachelor of master gaan beginnen. Alle groepjes die de markt bezochten bestonden uit met studenten van dezelfde opleiding. Werkwijzer heeft veel studenten aan de kraam gesproken van onder andere Communicatiewetenschappen, Psychologie, Aritificial Intelligence, Geografie, Planologie en Milieu. Deze studenten willen maar al te graag in Nijmegen wonen en waren nog op zoek naar een leuke bijbaan tijdens de vrije uren. Flexibiliteit was een belangrijk punt voor de studenten, zodat de baan goed te combineren is met de studie.

Tijdens de introductiemarkt was er veel interactie: er werd muziek gedraaid en de studenten mochten aan het Werkwijzer rad draaien bij iedere inschrijving. Verschillende gadgets konden gewonnen worden zoals speelkaarten, bieropeners, pennen en een notitieblok om het collegejaar goed van start te gaan. De bijbanen die het meest in de smaak lagen waren de functies voor festivalmedewerker en medewerker duurzaamheid. Het sprak de studenten vooral aan dat er samengewerkt kon worden met vrienden, de banen flexibel zijn,  en dat de studenten meteen aan de slag kunnen.

Circa 60 studenten hebben hun contact gegevens achtergelaten om een vervolggesprek in te plannen en de verschillende mogelijkheden op een rijtje te zetten. Daarbuiten zijn er zeker 300 flyers meegenomen die de interesse gewekt hebben. Al met al, zeer geslaagde introductiemarkten en tevreden studenten.

Ben jij nog op zoek naar een leuke (bij)baan? Lees dan deze blog over parttime banen naast je studie of neem contact met ons op via 024 322 6600.