Kom werken bij Werkwijzer!

Wil jij werken bij hét oudste uitzendbureau van Nijmegen waarbij jij jezelf continu kan ontwikkelen én goede arbeidsvoorwaarden krijgt? Scrol verder en bekijk de vacatures.

Over Werkwijzer

Iedere dag zetten 12 gedreven collega's zich vol energie in om succesvolle recruitmentresultaten voor onze opdrachtgevers te behalen. Dit doen we door nieuwgierig, kritisch, betrokken en creatief te zijn, maar ook door veel plezier met elkaar te hebben. Wij bouwen graag relaties op en willen zoveel mogelijk verwachtingen overtreffen. Jij ook?

Old Agency, Young Vibe
In 1948 begon ons verhaal. Werkwijzer werd toen opgezet voor en door studenten van de toenmalige Katholieke Universiteit van Nijmegen, nu de Radboud Universiteit. In 2023 brengen wij al 75 jaar lang werkzoekenden en werkgevers uit de regio van Nijmegen samen. Dit doen wij met een hechte club jonge sociale mensen.

Alles voor jouw baan
Bij Werkwijzer draait alles om jou en je carrière. Daarom doen wij 'alles voor jouw baan'. Want zonder onze medewerkers boeken we geen succes. Daarom hebben we een goed basispakket van arbeidsvoorwaarden voor je opgesteld, draait alles om het creeëren van een hechte groep collega's en bieden we jou alle ruimte om te ondernemen in loondienst.

Meer dan alleen collega's
Aangezien we meer op het werk zijn dan thuis, maken we er een leuke tijd van. We zorgen niet alleen voor een fijne werkomgeving, maar we organiseren ook veel andere leuke activiteiten tijdens en buiten werk om. Samen lunchen, darten, pingpongen, borrelen en af en toe naar een festival zijn enkele voorbeelden.

Scrol verder om te ontdekken waarom Werkwijzer dé plek is waar jij wilt werken en kom ons team versterken!

Werkwijzer vacature - Werkwijzerbv

Goede redenen waarom Werkwijzer dé plek is waar jij wilt werken:

  • Basis: Goed salaris, bonussen, laptop, telefoon, auto van de zaak, reiskostenvergoeding, Persoonlijk Keuze Budget (5% van je bruto jaarsalaris), netto vergoeding voor je zorgverzekering (ongeveer €100 per maand), een voordelige collectieve pensioenregeling, 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om vrije dagen bij te kopen en werken met de nieuwste recruitmenttools.
  • Groei: Jaarlijks budget voor opleiding, persoonlijk ontwikkelplan, fouten maken mag (ze zijn het bewijs dat je iets probeert), kennissessies met je collega's, externe trainingen en cursussen en interessante webinars.
  • Sfeer: Dart- en pingpongwedstrijden, maandelijks een teamuitje (ook naar het buitenland), uiteten bij leuke lokale restaurants (zoals Flores en de Pelgrim) en heel veel borrels en spontane activiteiten (zoals Vierdaagse, TREK festival en kroegentochten).
Michelle Janisse - Accountmanager Werkwijzer

Michelle Janisse

Accountmanager

Vragen?

Ik help je graag!
Neem nu contact met mij op.

Stuur mail Stuur WhatsApp

Vacatures bij Werkwijzer

Klaar om samen met ons de volgende stap te zetten? Bekijk de openstaande vacatures van Werkwijzer.

Techniek

Monteur

Ben jij op zoek naar een goedbetaalde vaste baan bij jou in de buurt? Bekijk dan snel deze vacature!

Nijmegen
salaris-informatie

Wat (oud) medewerkers zeggen over Werkwijzer

Werkwijzer is een geweldige werkgever die een positieve werkomgeving, persoonlijke aandacht en verschillende mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling aanbiedt . Ik ben trots om deel uit te maken van dit team en zou het zeker aanraden aan anderen die op zoek zijn naar een betrouwbare en leuke werkgever!

Luc Verhoeven
Recruiter
Werkwijzer

Door de sfeer op de werkvloer en de persoonlijke manier van zaken doen, wist ik gelijk dat Werkwijzer de plek voor mij was!

Marijn Lubbers
Recruiter
Werkwijzer

Werkwijzer kijkt verder dan het cv, dat siert de organisatie! Als medewerker bij Werkwijzer word je vrijgelaten in je creativiteit, en daar leer je het meest van. Je mag fouten maken, zolang je er maar van leert.

Lars Giesbers
Recruiter
Werkwijzer

Sinds 2019 maak ik deel uit van het hechte team van Werkwijzer. Het pad dat ik hier bewandel, sluit goed aan bij mijn ambities en persoonlijke interesses. De vele contacten met verschillende mensen is precies wat ik leuk vind aan mijn werk. Dit sluit volledig aan bij wat mij gelukkig maakt in het leven: nieuwe mensen leren kennen en de verbinding aangaan. Ook geeft het me voldoening dat we bij Werkwijzer mensen uit de gemeenschap van Nijmegen en omgeving helpen om hun (carrière)doelen te bereiken. Ik kan iedereen aanraden om bij Werkwijzer te komen werken!

Evy Broeders
Marketing & Sales Coördinator
Werkwijzer

Via mijn stage bij Werkwijzer ben ik na deze periode begonnen als junior recruiter. De reden dat ik bij Werkwijzer ben gebleven is vanwege de prettige sfeer, collega's die graag met elkaar meedenken en de persoonlijke aandacht. Hierdoor kan ik zelfs mijn andere baan goed combineren!

Sterre Kemner
Recruiter
Werkwijzer

Na mijn stageperiode bij Werkwijzer heb ik veel handvaten gekregen om mijzelf te ontwikkelen tot een volwaardige recruiter. Werkwijzer ondersteunt mij in zowel mijn persoonlijke als professionele groei! Verder is de werksfeer erg goed: collega’s werken goed samen, er worden regelmatig leuke activiteiten gepland en iedereen kan goed met elkaar overweg!

Michelle Janisse
Accountmanager
Werkwijzer

Ik had voorheen bij grotere uitzendorganisaties gewerkt en raakte vervolgens bij Werkwijzer in gesprek. Naast het feit dat er een erg leuke werksfeer heerst, kom je bij werkwijzer ook nog eens terecht in een bedrijf waar jouw bijdrage echt een verschil kan maken, waar ruimte is voor ondernemerschap, waar je een leuk netwerk op kan bouwen en waar je gezien en gehoord wordt.

Dennis van Dijk
Oud medewerker
Werkwijzer

Wat een top bedrijf! Afstuderen kan altijd een uitdaging zijn, maar ik waardeerde de ruimte die ik kreeg om mijn project succesvol af te ronden enorm. Binnen Werkwijzer is iedereen volledig toegewijd om je te helpen slagen. Die betrokkenheid zit diepgeworteld in de kern van het bedrijf.

Simon van Wingerden
Afstudeerstagiair Communicatie
Werkwijzer

Bij Werkwijzer krijg ik de kans om mijzelf te ontwikkelen als Junior Recruiter. De werksfeer en de flexibiliteit geven mij de ruimte om mijzelf te kunnen zijn en eigen invulling te geven. Fouten worden gezien als een leerproces en niet als een soort straf. Ik zit op mijn plek!

Lynn Roorda
Student Recruiter
Werkwijzer

Wat je van ons kan verwachten.

Bij Werkwijzer zijn we betrokken, no-nonsense en ondernemend. We geloven in het belang van acties die overeenkomen met onze woorden. Daarom maken we duidelijke en bindende afspraken die we altijd nakomen. Bij Werkwijzer kun je niet alleen je verhaal kwijt, maar kun je ook vertrouwen op de integriteit en betrouwbaarheid van wat we zeggen.
werkwijzer betrokken

Betrokken

Bij Werkwijzer staat betrokkenheid centraal. Wij geloven in het creëren van een hecht team waarin iedereen zich gehoord, gewaardeerd en ondersteund voelt. Wij hebben geen handboek met procedures hoe jij je moet gedragen, wij willen ontdekken wie JIJ bent!

werkwijzer nononsens

No-nonsense

Bij ons heerst een no-nonsense mentaliteit. Wij houden van directe communicatie, praktische oplossingen en een hands-on aanpak, waarbij assertiviteit wordt aangemoedigd om ideeën en standpunten openlijk te delen en effectief samen te werken.

werkwijzer ondernemend

Ondernemend

Ondernemen zit in het DNA van Werkwijzer. Wij ondersteunen en inspireren onze medewerkers om hun eigen ideeën en initiatieven te ontplooien. Bij ons krijg je de kans om je ondernemerschap verder te ontwikkelen, lef te tonen en een waardevolle bijdrage te leveren aan onze groeiende organisatie.

Klaar om ons team te versterken?

Vragen?

Ik sta je graag te woord! Stel je vraag via de mail of WhatsApp.

Michelle Janisse - Accountmanager Werkwijzer

Michelle Janisse

Accountmanager

Leuk! Laat nu je gegevens achter en maak vrijblijvend kennis met ons.

Persoonsgegevens

Wij gaan zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Bij het versturen van dit formulier ga je akkoord met onze gebruikersvoorwaarden