Werkenbij-site Travion IT Distribution

Wil jij werken in de IT-sector bij een succesvol MKB-bedrijf in Nijmegen? Vind hier jouw baan! Scroll verder en ontdek welke vacatures Travion voor jou in petto heeft.

Over Travion IT Distribution

Travion IT Distribution is een internationale distributeur van vele bekende A-merken in de ICT-sector. Denk aan computers, printers, laptops, beeldschermen, telecom, netwerkproducten en diverse ICT-accessoires. Travion verkoopt haar ICT-assortiment in heel Europa aan zakelijke wederverkopers, zoals resellers, retailers, e-tailers, inkooporganisaties en system integrators.

Het hoofdkantoor van Travion vind je in Nijmegen-Noord. Hier werkt een buitengewone hechte club mensen van meer dan 50 medewerkers. De organisatie is succesvol en blijft hierdoor groeien. De sfeer is aangenaam en familiair, de communicatielijnen zijn kort en er is iedere dag een verzorgde lunch. Iedereen kent en helpt elkaar. Je mag hier lekker jezelf zijn en er worden geen politieke spelletjes gespeeld. Wel worden er in de kantine spelletjes gespeeld aan de pingpong tafel, de tafelvoetbal tafel en met de PlayStation 5.

Kortom: een succesvol en gemoedelijk MKB-bedrijf in de ICT-branche waar jij je snel thuis zal voelen.Waarom zou je bij Travion willen werken?

  • Jij komt direct op contract bij Travion. Wij van Werkwijzer verzorgen de werving en selectie van de nieuwe medewerkers bij Travion en we helpen jou tijdens het sollicitatieproces.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden: collectieve en individuele bonusregeling, , thuiswerkvergoeding, reiskostenvergoeding, pensioenregeling, ontwikkelingsmogelijkheden en vele onaangekondigde extratjes!
  • Informele en platte cultuur, gemoedelijke werksfeer, korte lijnen en geen politieke spelletjes. Dé voordelen van werken bij een MKB-bedrijf.
  • Vrijdagmiddagborrels in de eigen kroeg.
  • Ontspanruimte met Playstation 5, tafelvoetbaltafel, pingpongtafel.
Luc Verhoeven - Recruiter Travion IT Distribution

Luc Verhoeven

Recruiter

Vragen?

Ik sta je graag te woord!

Stuur mail Stuur WhatsApp

Openstaande vacatures

Bekijk hier de openstaande vacatures van Travion IT Distribution.


Op dit moment hebben we even geen passende vacature binnen jouw zoektermen.
Maar aangezien bij ons de kandidaat centraal staat, gaan we graag voor je aan de slag.
Dus neem contact op met het Werkwijzer team en wie weet helpen we jou aan een passende baan

Toon alle vacatures!

Wat je van ons kan verwachten.

Doen wat je zegt en zeggen wat je doet. Daarom maken we heldere afspraken waar we ons aan houden. Mensen moeten hun verhaal bij ons kwijt kunnen, maar ook kunnen verwachten dat wat we zeggen klopt.

Ondernemend

Werkwijzer beweegt vooruit ipv achteruit. Vooruitgang is verbetering en verandering in één.

Ondersteunend

Werkwijzer is gebouwd op het ondersteunen van anderen. Of dat nou klanten of kandidaten zijn. Ons doel is anderen succesvol maken.

Organiserend

We organiseren verbinding, werk en mogelijkheden. We maken ideeën levensvatbaar en relaties realiteit.

Interesse?

Vragen?

Ik sta je graag te woord!

Luc Verhoeven - Recruiter Travion IT Distribution

Luc Verhoeven

Recruiter

Wij helpen je graag verder! Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met jou op.

Persoonsgegevens

Wij gaan zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Bij het versturen van dit formulier ga je akkoord met onze gebruikersvoorwaarden