Werken bij ESTG?

Vacatures in de duurzame energie bij dé solar webshop van regio Nijmegen vind je hier. Scroll en ontdek welke vacatures ESTG voor jou in petto heeft!

Over ESTG

ESTG is een internationale online solar groothandel. Het bedrijf is opgericht in 2010 en er werken nu zo'n 100 medewerkers. Het energieneutrale bedrijfspand staat in Oosterhout (gelegen tussen Nijmegen en Arnhem). Vanuit hier levert ESTG zonnepannelen, autolaadpalen en omvormers aan installateurs in zo'n 40 Europese landen.

De juiste voorraad op het juiste moment voor de juiste prijs. Dat is waar het bij ESTG allemaal om draait. ESTG richt zich op distributie, warehouse management, logistiek en fulfilment. Alle andere activiteiten, zoals het installeren van zonnepanelen, laat ESTG over aan installateurs.

ESTG heeft verschillende vacatures in de duurzame energie. ESTG staat in de Top 250 groeibedrijven van Nederland en ze zijn nog altijd aan het groeien. Bekijk nu welke vacatures ESTG op dit moment beschikbaar heeft.Waarom jij bij ESTG zou willen werken:

  • Werken bij ESTG = bouwen aan een duurzame wereld én een stabiliele basis voor jouw toekomst.
  • ESTG groeit snel. Daarom krijg jij veel mogelijkheden om door te groeien en jezelf te ontwikkelen.
  • Bootcamp gezellig mee op woensdag samen met jouw collega's en blijf fit. Deze workout wordt verzorgd door een profiessionele trainer. 
  • Jij krijgt veel mogelijkheden om gratis cursussen en opleidingen te volgen naar eigen keuze.
  • Goede arbeidsvoorwaarden zoals een gunstige pensioenregeling bij BeFrank.
Luc Verhoeven - Recruiter ESTG

Luc Verhoeven

Recruiter

Vragen?

Ik help je graag verder. Stel je vraag direct via mail of Whatsapp. Binnen 1 werkdag ontvang je een reactie.

Stuur mail Stuur WhatsApp

Open vacatures

Bekijk hier de vacatures van ESTG.

Logistiek / Transport

Logistiek Medewerker

Wil jij graag werken in de logistieke sector als magazijnmedewerker in dagdienst? Ben jij op zoek naar een baan voor de lange termijn? Dan is deze vacature iets voor jou!

Oosterhout
salaris-informatie € 2000 - € 2450 per maand

Reviews

Vanaf het begin voel ik veel steun, enthousiasme en openheid vanuit Werkwijzer. Ik vind het belangrijk dat nieuwe medewerkers zich veilig voelen en dat gevoel geeft Werkwijzer mij. Ze helpen mij direct verder als ik contact opneem en dat vind ik fijn. Als je respect en persoonlijk contact belangrijk vindt, dan moet je bij Werkwijzer zijn.

Rafal
Reachtruckchauffeur

Hoe helpt Werkwijzer je verder?

Je staat er niet alleen voor! Werkwijzer helpt je in het gehele sollicitatietraject. We geven je onder andere tips & tricks over de desbetreffende vacature én helpen je met je sollicitatie.

Ondernemend

Werkwijzer beweegt vooruit ipv achteruit. Vooruitgang is verbetering en verandering in één.

Ondersteunend

Werkwijzer is gebouwd op het ondersteunen van anderen. Of dat nou klanten of kandidaten zijn. Ons doel is anderen succesvol maken.

Organiserend

We organiseren verbinding, werk en mogelijkheden. We maken ideeën levensvatbaar en relaties realiteit.

Schrijf je in!

Vragen?

Ik help je graag verder. Stel je vraag direct via mail of Whatsapp. Binnen 1 werkdag ontvang je een reactie.

Luc Verhoeven - Recruiter ESTG

Luc Verhoeven

Recruiter

Vul hieronder jouw gegevens in. Wij nemen binnen één werkdag contact met jou op.

Persoonsgegevens

Wij gaan zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Bij het versturen van dit formulier ga je akkoord met onze gebruikersvoorwaarden