Werken bij Aludyne?

Voor goedbetaald productiewerk in 2 of 3 ploegen moet je bij Aludyne in Oss zijn. Maar ook voor een vaste kantoorbaan is Aludyne er voor jou! Aludyne is dé fabrikant van auto-onderdelen voor bekende automerken. Ontdek hier welke vacatures Aludyne voor jou in petto heeft!

Over Aludyne

Aludyne is dé fabrikant van aluminium en magnesium auto-onderdelen voor wereldberoemde automerken zoals BMW, Jaguar en Mercedes. 

Aludyne is wereldwijd actief. In Nederland werken ze vanuit de locatie in Oss. Op deze vestiging werken zo'n 170 medewerkers. Een deel hiervan werkt op kantoor maar de meerderheid heeft een leuke baan in de productie. De medewerkers geven aan dat de werksfeer fijn is en dat de werkdruk laag ligt. Veel mensen kennen elkaar persoonlijk, omdat de meesten in de buurt wonen. 

Aludyne is bezig met duurzaamheid. Het productiebedrijf richt zich op lichtgewicht voertuigen, zodat het brandstofverbruik wordt verlaagd en de uitstoot vermindert. Niet alleen omdat hun klanten dit eisen, maar ook omdat het goed is voor onze planeet. Ook is er veel aandacht voor veiligheid van de productiemedewerkers.

Ontdek nu welke openstaande vacatures Aludyne voor jou in petto heeft!

Aludyne vacature - Werkwijzerbv

Waarom zou jij bij Aludyne willen werken?

  • Afwisselend werk: als productiemedewerker werk je op alle afdelingen. Op iedere afdeling is het productiewerk weer anders.
  • Gratis opleidingen en cursussen: wil jij bijvoorbeeld een heftruck- of EPT-certificaat halen? Dat kan! Als productiemedewerker bij Aludyne blijf je je ontwikkelen.
  • vaste baan voor de lange termijn. Jouw goede inzet wordt beloond met een vast contract als productiemedewerker of op kantoor!
  • Veilige werkomgeving: jij krijgt een overall, veiligheidsbril en oordopjes.
  • Rustige werkomgeving waar geen hoge werkdruk is.
  • Je heb persoonlijk contact en ons vaste contactpersoon: Bram Polak.
  • Keuze uit een productiebaan in 2 ploegendienst (€15,81) of 3 ploegendienst (€16,58).
  • Interesse in een kantoorbaan? Dan kom je vast op contract bij Aludyne. Werkwijzer begeleidt jou tijdens het hele sollicitatietraject naar jou vaste baan op kantoor.
Bram Polak - Recruiter Aludyne

Bram Polak

Recruiter

Vragen?

Ik sta je graag te woord!
Stel je vraag via de mail of WhatsApp.

Stuur mail Stuur WhatsApp

Direct beschikbare vacatures.

Bekijk hier de direct beschikbare vacatures van Aludyne.

HRM

HR Business Partner

Heb jij passie voor HR en ben je op zoek naar een veelzijdige, uitdagende & dynamische baan bij een internationale organisatie? Zoek je bovendien een goedbetaalde functie als HR business partner waar jij écht impact kan maken op het HR beleid binnen de organisatie? Lees dan snel verder want op basis van een werving & selectie opdracht is Werkwijzer op zoek naar een HR Business Partner (36-40 uur).

Oss
salaris-informatie € 5000 - € 6500 per maand
HRM

HR Manager

Ben jij op zoek naar een vaste, goedbetaalde baan bij een internationaal bedrijf waar je écht impact kan maken met het door jou ontwikkelde HR beleid? Zoek je een baan in het HR werkveld waar je binnen alle facetten van HR aan de slag kunt (operationeel, tactisch én strategisch)? Neem dan snel contact op met ons en we vertellen je alles over deze vacature voor de functie HR Manager.

Oss
salaris-informatie € 5000 - € 6500 per maand
HRM

HR Manager

Voor Aludyne Netherlands B.V. in Oss is Werkwijzer op basis van een werving & selectie opdracht op zoek naar een fulltime HR Manager. Ben jij op zoek naar een vaste, goedbetaalde baan bij een internationaal bedrijf waar je écht impact kan maken met het door jou ontwikkelde strategisch HR beleid? Neem dan snel contact op met ons en we vertellen je alles over deze vacature voor de functie HR Manager.

Oss
salaris-informatie
Kwaliteit / Inkoop

Inkoper

Voor een klant in de regio van Oss is Werkwijzer op zoek naar een fulltime inkoper. 

Oss
salaris-informatie € 5000 - € 5500 per maand
Productie

Productiemedewerker

Heb jij nog geen ervaring met productiewerk, maar wil jij wel graag per direct starten in 3 ploegen? Bekijk direct deze productie vacature in Oss.

Oss
salaris-informatie € 17.40 per uur

QHSE Manager

Wil jij bijdragen aan de duurzame en veilige productie van kwalitatief goede auto onderdelen? Bekijk dan hier de vacature QHSE Manager!

Oss
salaris-informatie
Logistiek / Transport

heftruckchauffeur 3 ploegen

Wil jij als heftruckchauffeur meewerken aan de productie van auto onderdelen voor grote automerken én ook nog eens goed salaris verdienen? Check dan deze vacature!

Oss
salaris-informatie € 2890 per maand
Kwaliteit / Inkoop

Technisch Inkoper

Voor een klant in de regio van Oss is Werkwijzer op zoek naar een fulltime Technisch Inkoper. Lijkt het jou gaaf om te werken als inkoper binnen een uitdagende en technische omgeving bij een toonaangevende speler in de automotive industrie? Lees dan snel verder!

Oss
salaris-informatie € 5000 - € 5500 per maand
Kwaliteit / Inkoop

Purchaser

Lijkt het jou gaaf om te werken bij een toonaangevende organisatie actief in de productie van aluminium en magnesium materialen gericht op de automotive? Ben jij bovendien op zoek naar een goedbetaalde fulltime baan waar je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder want Werkwijzer is op korte termijn voor een klant in Oss op zoek naar een Purchaser. 

Oss
salaris-informatie
Productie

Senior Process & production Engineer

Wil jij een uitdagende baan met een goed salaris, een leuke werksfeer én een organisatie waar jij direct op contract komt? Bekijk hier waar dit kan.

Oss
salaris-informatie
Techniek

Technische Dienst

Op korte termijn aan de slag als Monteur op de afdeling technische dienst bij een grote producent voor autofabrikanten? Heb jij twee rechterhanden en ben jij op zoek naar een vaste baan in 3-ploegendienst? Lees dan verder!

Oss
salaris-informatie € 3250 - € 3750 per maand
Productie

Productiemedewerker 3 ploegen

Wil jij op kort termijn aan de slag én een goed salaris verdienen? Check hieronder de vacature! 

Oss
salaris-informatie € 17.49 per uur
Productie

Process & production engineer

Wil jij een uitdagende baan met een goed salaris, een leuke werksfeer én een organisatie waar jij direct op contract komt? Bekijk hier waar dit kan!

Oss
salaris-informatie
Techniek

Technische dienst

 Wil jij werken in de Automotive-industrie én een hoog salaris ontvangen? Lees dan snel verder!

Oss
salaris-informatie € 3250 - € 3750 per maand

Wat je van ons kan verwachten.

Doen wat je zegt en zeggen wat je doet. Daarom maken we heldere afspraken waar we ons aan houden. Mensen moeten hun verhaal bij ons kwijt kunnen, maar ook kunnen verwachten dat wat we zeggen klopt.

Ondernemend

Werkwijzer beweegt vooruit ipv achteruit. Vooruitgang is verbetering en verandering in één.

Ondersteunend

Werkwijzer is gebouwd op het ondersteunen van anderen. Of dat nou klanten of kandidaten zijn. Ons doel is anderen succesvol maken.

Organiserend

We organiseren verbinding, werk en mogelijkheden. We maken ideeën levensvatbaar en relaties realiteit.

Geïnteresseerd?

Vragen?

Ik sta je graag te woord! Stel je vraag via de mail of WhatsApp.

Bram Polak - Recruiter Aludyne

Bram Polak

Recruiter

Wij helpen je graag verder! Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Persoonsgegevens

Wij gaan zorgvuldig om met je persoonsgegevens.