Waarom Werkwijzer de Kunstnacht sponsort

Categorie
Nijmegen
De Kunstnacht staat weer voor de deur! Hét ultieme kunstbelevingsfestival in Nijmegen dat door 150 vrijwilligers mogelijk wordt gemaakt voor meer dan 3.500 bezoekers uit Nijmegen en omgeving. 
Werkwijzer is trots om dit evenement te sponsoren, en in deze blog delen we graag waarom we dat doen.

 

Wat is de Kunstnacht?

De Kunstnacht is een festival gericht op kunst, in Nijmegen. De Kunstnacht geeft je de perfecte gelegenheid om te verkennen wat Nijmegen en de omliggende regio te bieden hebben op het gebied van kunst en cultuur. 

"Bij de Kunstnacht zijn ze ervan overtuigd dat creativiteit en kunst ervoor zorgen dat we even pauze nemen in ons hectische leven. Kunst verwonderd ons, we worden geprikkeld om anders te denken en te doen, en kunst verenigd ons. De Kunstnacht streeft, samen met de deelnemende partijen in de stad, naar een groot festival waar kunst centraal staat."

Jij gaat je gegarandeerd vermaken tijdens de Kunstnacht. Wat kan je verwachten tijdens de Kunstnacht? 

  • Schouwburg biedt opwindende Performance Art van Popop. Performance Art is een vorm van kunst, waarin elementen van beeldende kunst, muziek en theater gecombineerd worden.
  • Doornroosje en Extrapool presenteren vernieuwende, experimentele, vaak nog onbekende livemuziek, die je zintuigen zal prikkelen.
  • Lux opent de deuren naar de toekomst van de hiphopscene in Nijmegen met – Ruwe Planken en Beatwise.
  • Voor een dosis plezier kun je deelnemen aan de Grote Spelshow bij de Lindenberg. 
Bekijk hier het hele programma van de Kunstnacht. 

 

Waarom sponsort Werkwijzer de Kunstnacht? 

Bij Werkwijzer hechten we veel waarde aan het bevorderen van cultuur en lokale verbindingen, en dat is waar de Kunstnacht om draait. Ze koppelen culturele organisaties met diverse achtergronden, om zo samen unieke kunst te maken. Dit resulteert in een onvergetelijke ervaring waarbij je bekende en nieuwe locaties en organisaties op een compleet nieuwe manier zult ervaren! 

Dit is niet de eerste keer dat Werkwijzer een evenement sponsort. Zo zijn we al decennia lang trouwe sponsor van Het Nederlands Studenten Orkest. Elk jaar wordt dit orkest samengesteld uit 105 talentvolle studenten. Een maand lang zetten de studenten hun opleiding stil, om zich volledig te focussen op muziek. Werkwijzer sponsort de NSO, omdat muziek verbindt en mensen inspireert. Wij willen daarom jonge studenten graag helpen met het behalen van hun muzikale doelen. 

Werkwijzer is ook partner bij de Nijmeegse Vierdaagse. De Vierdaagse vraagt om focus en doorzettingsvermogen. Wij sponsoren de Nijmeegse Vierdaagse, omdat wij het doorzettingsvermogen stimuleren in ons werk. Bij Werkwijzer zeggen we altijd “Wij doen alles voor jouw baan”. Wij gaan door tot we de perfecte match hebben gevonden.  
Daarnaast stimuleert Werkwijzer lokale evenementen die mensen samenbrengen.  De Vierdaagse is hét evenement die samenbrengt. Niet alleen overdag bij het lopen, maar ook in de late avonden tijdens de feesten.  

 

Wie is Werkwijzer? 

Bij Werkwijzer vinden wij het belangrijk om lokale evenementen, die samenbrengen en inspireren, te steunen en te stimuleren. Binnen ons vakgebied zijn we hier ook druk mee bezig. Al 75 jaar lang zorgen wij ervoor dat mensen hun nieuwe baan vinden via Werkwijzer. Doordat wij investeren in een groot en sterk lokaal netwerk van werkgevers zorgen wij ervoor dat werknemers snel in contact kunnen komen met werkgevers. Wij zijn op te hoogte over alles wat er speelt in de lokale arbeidsmarkt van Nijmegen en omstreken. Deze kennis zetten wij in om jou als werkzoekende snel te kunnen helpen bij het vinden van de beste baan die past bij jouw wensen. 
 
Heb jij ook zin in een inspirerende avond in Nijmegen? Mis deze unieke ervaring dan niet en kom naar de Kunstnacht op 16 september! Bezoek hier de website van de Kunstnacht.