Werkenbij-site van UTS Verkroost

Op zoek naar parttime of fulltime werk in de regio Nijmegen? Wil jij met je handen werken en iedere dag op nieuwe locaties komen? Dan ben jij bij dit verhuisbedrijf aan het juiste adres! Scrol naar beneden en ontdek welke vacatures UTS Verkroost voor jou in petto heeft.

Over UTS Verkroost

UTS Verkroost is een bekend verhuisbedrijf in Nederland. De vestiging in de regio Nijmegen vind je op bedrijventerrein Bijsterhuizen, vlakbij Wijchen. 
 
UTS Verkroost is specialist in verhuizen. Ze verhuizen zowel particulieren als bedrijven. Als je op hun locatie bent, dan zie je dat ze dit zo duurzaam mogelijk doen met bijvoorbeeld de inzet van elektrische wagens.

Kernwaarden die dit bedrijf omschrijven zijn: respect, betrokken en oplossingsgericht. Je merkt meteen dat er een open persoonlijke cultuur heerst. Er zijn hele korte lijnen en de medewerkers lopen hier met een goed humeur rond.

Kortom: een leuk warm bedrijf met familiecultuur war carrièremogelijkheden voor het oprapen liggen. Bekijk nu de vacatures, solliciteer vandaag nog en je kan direct aan de slag!

UTS Verkroost vacature - Werkwijzerbv

Waarom jij bij UTS Verkroost zou willen werken?

  • Veel doorgroeimogelijkheden. Groei bijvoorbeeld door van bijrijder naar verhuizer, van verhuizer naar handyman of van logistiek medewerker naar planner. De kansen liggen hier voor het oprapen, maar de bal ligt bij jou.
  • Jij start net als iedere nieuwe medewerker als uitzendkracht. Loopt de samenwerking goed,  dan is de kans groot dat je direct bij UTS Verkroost op contract komt. Hard werken wordt beloond met een vast contract!
  • Privé fitnessruimte in het magazijn voor alle medewerkers. Dat scheelt jou weer een abonnement op de sportschool.
  • Garantie op afwisselend werk, je ontdekt iedere dag nieuwe plekken en je ontmoet veel nieuwe mensen.
  • Jij bent hier zeker geen nummertje. Ook als uitzendkracht wordt je behandelt zoals de vaste medewerkers. Iedereen krijg dezelfde kansen.
  • Jij kan rekenen op goede arbeidsvoorwaarden, zoals verblijfskostenvergoeding, vakantiegeld, reiskostenvergoeding en een goed salaris dat past bij de kennis en werkervaring die jij hebt.
Michelle Janisse - Recruiter UTS Verkroost

Michelle Janisse

Recruiter

Vragen?

Ik sta je graag te woord!
Stel je vraag via de mail of WhatsApp.

Stuur mail Stuur WhatsApp

Direct beschikbare vacatures.

Bekijk hier de direct beschikbare vacatures van UTS Verkroost.

Administratief / Secretarieel

Financieel Administratief Medewerker

Ben jij op zoek naar vastigheid, werk dichtbij huis én wil jij werken bij een organisatie waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staat? Bekijk dan deze vacature!

Nijmegen
salaris-informatie € 2200 - € 3100 per maand
Logistiek / Transport

Handyman

Ben jij handig en wil jij graag in de verhuiswereld aan de slag gaan? Solliciteer dan nu! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Handyman.

Nijmegen
salaris-informatie € 2100 - € 2800 per maand

Wat je van ons kan verwachten.

Doen wat je zegt en zeggen wat je doet. Daarom maken we heldere afspraken waar we ons aan houden. Mensen moeten hun verhaal bij ons kwijt kunnen, maar ook kunnen verwachten dat wat we zeggen klopt.

Ondernemend

Werkwijzer beweegt vooruit ipv achteruit. Vooruitgang is verbetering en verandering in één.

Ondersteunend

Werkwijzer is gebouwd op het ondersteunen van anderen. Of dat nou klanten of kandidaten zijn. Ons doel is anderen succesvol maken.

Organiserend

We organiseren verbinding, werk en mogelijkheden. We maken ideeën levensvatbaar en relaties realiteit.

Interesse?

Vragen?

Ik sta je graag te woord! Stel je vraag via de mail of WhatsApp.

Michelle Janisse - Recruiter UTS Verkroost

Michelle Janisse

Recruiter

Wij helpen je graag verder. Vul hieronder jouw gegevens in. Wij nemen binnen één werkdag contact met jou op.

Persoonsgegevens

Wij gaan zorgvuldig om met je persoonsgegevens.