Uitnodiging: Nederlands Studenten Orkest 2023

Categorie
Nijmegen
Datum
22 december 2022
Save the date! Het Nederlands Studenten Orkest komt op 13 februari weer naar Nijmegen. Werkwijzer steunt het NSO al jaren en wij beleven deze muzikale avond graag samen met jou. Daarom bieden wij kaarten aan aan mensen die zich samen met Werkwijzer willen laten inspireren door deze jonge ambitieuze studenten. Lees verder en ontdek waarom jij dit niet wilt missen!

 

Over het Nederlands Studenten Orkest

Het Nederlands Studenten Orkest (NSO) is een landelijk projectorkest vol ambitieuze jonge studenten. Alle studenten houden zich naast hun studie op hoog niveau bezig met klassieke muziek.

 

Elk jaar geeft het NSO in februari concerten door heel Nederland. Op maandag 13 februari staan zij in één van de mooiste locaties van Nijmegen: Concertgebouw De Vereeniging.

 

Thema

Het NSO koppelt ieder project aan een nieuw thema. Zo heeft ieder project een unieke identiteit. Het thema vormt de rode draad in de programmering.

In 2023 staat het NSO in het teken van het thema inspireer.

 

Een thema waar wij ons mee verbonden voelen. Want wist jij dat inspiratie, mensen inspireren of zelf geïnspireerd raken, bijdraagt aan een gelukkiger (werkend) leven?  

Waar jij jouw inspiratie uit haalt is persoonlijk. Het kan zijn dat jij je inspiratie haalt uit jouw hobby, je werk, dingen die je mee maakt, uit muziek of uit andere mensen. Wie of wat zijn jouw persoonlijke inspiratiebronnen?

Laat je dit jaar inspireren door het NSO. Wie weet wat het jou brengt.

 

Het programma

Het NSO speelt dit jaar onder leiding van dirigent Jurjen Hempel de prachtige Symfonie nr. 7 van Bruckner én het befaamde celloconcert van Edward Elgar. Ella van Poucke laat je - als solist samen met het orkest - de prachtige melodieën van dit wereldberoemde celloconcert zien en horen. Als afsluiter heeft componist Christiaan Richter speciaal voor het NSO een compositie gemaakt.

 

Waarom Werkwijzer het NSO steunt

Werkwijzer steunt het NSO al jaren. Wij geloven dat het belangrijk is dat jij zelf dirigent bent in jouw eigen leven. Net als de dirigent centraal staat binnen een orkest, sta jij als werkzoekende, medewerker en werkgever bij ons in het middelpunt. Wij doen namelijk 'alles voor jouw baan'.

Muziek maken maakt gelukkig en zorgt ervoor dat je beter kan prestateren op het werk. Daarom helpen wij jonge studenten graag om hun muzikale doelen te kunnen bereiken. 

 

Wil jij kaarten bemachtigen?

Wij beleven deze avond heel graag samen ons gewaardeerde netwerk. Daarom bieden wij jou kaarten aan en hopen wij dat jij je samen met Werkwijzer wil laten inspireren door deze jonge ambiteuze studenten. Hoe meer kaarten, hoe groter de steun voor het NSO. Bovendien zorgen wij ook nog voor een hapje en een drankje na afloop van het concert.

Aanmelden kan eenvoudig via deze link: www.werkwijzer.nl/nso.

Heb je vragen over deze avond? Neem dan contact op met Olivier Lemckert via olemckert@werkwijzerbv.nl.

Wij kijken uit naar jouw aanmelding en verwelkomen je graag op 13 februari in De Vereeniging!