Nieuw: Inloopdagen bij Werkwijzer!

Categorie
Nijmegen
Datum
03 maart 2023
Ben jij op zoek naar een nieuwe baan, maar weet jij niet waar je moet beginnen? Of ben jij gewoon benieuwd wat in de huidige arbeidsmarkt jouw mogelijkheden zijn? Dan is een inloopdag bij Werkwijzer echt iets voor jou!

Tijdens deze maandelijkse inloopdagen kun jij tot 19.00 uur zonder afspraak bij ons binnen lopen. Jij gaat dan in gesprek met onze recruiters die jou kunnen helpen bij het vinden van een nieuwe baan. In deze blog vertellen we jou alles over deze inloopdagen en waarom ze zo handig zijn.

Wat is een inloopdag bij Werkwijzer?

Tijdens de inloopdag ben van harte welkom bij ons op kantoor in Nijmegen. Onze recruiters staan voor jou klaar om in gesprek te gaan over jouw werksituatie en jouw baanwensen. We kijken samen met jou of we leuke functies voor je beschikbaar hebben en geven jou advies over je carrière.

Voor werkzoekenden is dit natuurlijk een mooie gelegenheid om eens een gesprek aan te gaan. Maar ook mensen die niet actief op zoek zijn, kunnen langskomen om te kijken wat er mogelijk is. Misschien hebben wij wel dé perfecte vervolgstap die jouw carrière nodig heeft.

Wat kan Werkwijzer voor jou doen tijdens de open inloopdag?

Wij hebben bij Werkwijzer een groot aanbod aan vacatures. Of jij nou wil gaan werken in de productie, logistiek of als marketingmedewerker. Wij hebben flexibele banen op uitzendbasis maar ook functies waar jij direct op contract komt bij onze opdrachtgever. Weet jij nog niet precies wat je wil gaan doen? Samen met proberen we antwoord te vinden op de volgende vragen:
-       Wat zijn jouw interesses?
-       Wat zijn jouw competenties?
-       Wat vind jij belangrijk?
-       Waar wil je in groeien?

Met wie ga jij in gesprek tijdens de open inloopdag bij Werkwijzer?

Tijdens de inloopdag ga je in gesprek met onze recruiters. Zij zijn erg betrokken bij onze opdrachtgevers en weten daarom veel over de banen die wij jou kunnen bieden. Daarnaast weten ze veel van de huidige banenmarkt. Ze kunnen je advies geven over je loopbaan, salaris en opleidingsmogelijkheden. Dus ook als je geen nieuwe baan zoekt, kan een gesprek bij Werkwijzer van pas komen.

Moet jij je voorbereiden voor een open inloopdag bij Werkwijzer?

Samen met jou gaan we kijken naar je loopbaan. Ben je actief op zoek of ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden? Dan is een goede voorbereiding altijd handig. Je kunt bijvoorbeeld alvast wat rondneuzen op onze vacaturepagina . Ook is het handig om een CV mee te nemen. Als je die nog niet hebt lees je hier een aantal tips om jouw CV helemaal top in elkaar te zetten. Als je hier geen tijd voor hebt zou je ook even op een rijtje kunnen zetten waar je allemaal gewerkt hebt. Dan weet je zeker dat we tijdens ons gesprek niets over het hoofd zien.

Wanneer zijn de inloopdagen bij Werkwijzer?

De inloopdagen zijn iedere eerste woensdag van de maand maand. De eerstvolgende zijn dus op:
-       woensdag 5 april
-       woensdag 3 mei
-       woensdag 7 juni

De inloopdagen zijn tot van 14.00 tot 19.00 uur. Jij kunt gewoon binnenlopen op onze vestiging in Nijmegen. Ons adres is: Kerkenbos 10-21, 6546BB in Nijmegen.

Jij kunt ons ook altijd even bellen als je nog vragen hebt. Ons telefoonnummer is 024-322 66 00.

We zien jou graag bij één van onze inloopdagen. Aanmelden is niet nodig!